Diensten

PKinBusiness - Diensten:

IT ADVIES

Als ondernemer wilt u efficiënt en zorgeloos werken aan uw kernactiviteiten. Dagelijks bent u bezig met uw klant en wat u voor uw klant kunt betekenen. De kans is groot dat u vooral kennis en passie heeft voor uw vak en niet voor ICT. PKinBusiness vult uw ontbrekende kennis graag aan zodat we samen uw doel kunnen bereiken. Zo ontzorgt PKinBusinees u graag en houdt u focus op wat echt telt!

Anno nu is een goeie website niet meer weg te denken bij u als ondernemer. PKinBusiness maakt schitterende websites eventueel inclusief een webwinkel voor een aantrekkelijke prijs en heeft deze in no time in de lucht voor u. Bij PKinBusiness is alles maatwerk, want elke klant is uniek! Structureel onderhoud voor uw bestaande website behoort ook tot de mogelijkheid.

ONDERSTEUNING

Wie heeft er tegenwoordig geen behoefte aan een paar extra handen? U wilt uw ICT verbeteren met slimme oplossingen die u geld en tijd besparen (en ergernis…)? Dan is PKinBusiness uw partner. Voor ZZP’ers en ‘kleine’ MKB’ers in de omgeving van Roelofarendsveen levert PKinBusiness perfecte ondersteuning en kwalitatief goede oplossingen om uw werk te optimaliseren.  IT moet tenslotte gewoon werken toch?