Over mij

PKinBusiness Laptop zijkant 2

Enthousiast over gepassioneerde ondernemers

Van gepassioneerde ondernemers die durven te veranderen of groeien word ik erg enthousiast en dat werkt aanstekelijk! En wil ik daar dan een steentje aan bijdragen. Begin 2022 ook maar de stoute schoenen aangetrokken en gestart als ondernemer (naast mijn huidige baan). 

Waarde toevoegen

Ik ben er van overtuigd dat ik met ruim 25 jaar expertise in ICT van toegevoegde waarde kan zijn voor ZZP’ers, MKB’ers of particulieren. Daarom ben ik in 2022 begonnen als zelfstandige naast mijn huidige baan, zodat ik mezelf nog meer kan inzetten voor diegene wie ik van dienst kan zijn. 

Persoonlijk

Wie is René van der Pouw Kraan??? 

Nuchter, spreekt een heldere taal, no nonsense, pragmatisch en dat allemaal voor een aantrekkelijk tarief. Tenslotte doe ik het voor m’n plezier en heb ik geen last van een duur kantoorpand, lease auto of overheadkosten. 

Persoonlijk contact, daar geloof ik echt in. Dus altijd tijd voor een bakkie en nieuwsgierig naar jouw plannen!