Webdesign

PKinbusiness - Webdesign

Anno nu is een goeie website niet meer weg te denken bij u als ondernemer. PKinBusiness maakt schitterende websites eventueel inclusief een webwinkel voor een aantrekkelijke prijs en heeft deze in no time in de lucht voor u. Bij PKinBusiness is alles maatwerk, want elke klant is uniek! Structureel onderhoud voor uw bestaande website behoort ook tot de mogelijkheid.

PKinBusiness is specialist in webdesign voor een laag tarief. Bij PKinBusiness krijg je al een complete website vanaf € 499. Ik hou die prijs bewust laag zodat elke ZZP’er en ‘kleine’ MKB’er ermee uit de voeten kan. Krijg je voor zo’n super lage prijs wel een écht goed werkende website? Zeker! PKinBusiness doet niet aan pakketten of gold suites… Gewoon maatwerk, want iedereen is anders en samen komen we er wel uit!

Klinkt goed toch, maar wat krijg jij dan precies? Zo ga ik te werk:

Webdesign

Om te beginnen natuurlijk mooi, modern en belangrijk: responsive webdesign. Zodat jouw website er op elk beeldscherm (van mobiel tot desktop) netjes uitziet. Natuurlijk stemmen we dit samen af, want ik verwacht dat je zelf ook al ideeën hebt hoe je jouw website eruit wilt laten zien… 

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, ook bekend onder de afkorting SEO (search engine optimization), is het optimaliseren van een website om de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google te verbeteren. De website komt dankzij zoekmachine optimalisatie hoger in de zoekresultaten wanneer een bepaald zoekwoord ingevoerd wordt in Google.

Extraatjes

En dan zijn er de onzichtbare dingen, dingen die ik vanzelfsprekend vind, maar waar andere websitebouwers vaak veel extra geld voor rekenen. Zoals het SSL-certificaat voor je website (het slotje in je browser), maar ook de cookieverklaring. Beide heel belangrijk met het oog op de AVG. En denk eens aan de mogelijkheid om eenvoudig de koppeling te maken met Analytics, je Google bedrijfspagina en de belangrijkste social media. Dat behoort allemaal tot de mogelijkheden.

PKinBusiness gaat verder dan websites bouwen

Je website gebouwd, en dan? Dan moet hij nog gevuld worden met tekst en beeld. Als je daar geen zin of tijd voor hebt, kun je dat ook uitbesteden. Je kunt namelijk niet alleen bij mij terecht voor webdesign in Roelofarendsveen, maar ook voor teksten, foto’s, zoekmachine optimalisatie en allerhande andere extra diensten. Dit doe ik zelf óf in samenwerking met andere (internet)specialisten.

web, webdesign, internet-947271.jpg

Website support in Roelofarendsveen

Veel websitebouwers bieden een spotgoedkoop websitepakket met nul support. Dat vind ik raar. Als je iets koopt waar je voor betaalt, dan heb je recht op ondersteuning. PKinBusiness zorgt dat je er niet alleen voor staat en dat je website altijd op het hoogste niveau blijft draaien. Zo kan ik je website doorlopend voorzien van de laatste veiligheidsupdates en nieuwste functionaliteiten of aanpassingen die je wilt op je bestaande website. Dus: kom je er niet uit of heb je hulp nodig bij je website, bel of mail me. Of ik kom bij je langs! 

PKinbusiness helpt bij :

PKinBusiness Laptop artistiek